Icon paspoort

Inspiratie

Icon pin

Reisblogs

Icon routes

Routes

Icon over mij

Over mij

Top
  >  Verblijf   >  Verblijven bij de Efteling; 2 reviews
Verblijven bij de Efteling doe je hier.

Al eerder schreef ik een review blog over overnachten dichtbij bij de Efteling. Als vervolg daarop deel ik in deze blog mijn review en ervaring over de verblijven bij de Efteling zelf. De Efteling heeft verschillende accommodaties in eigen beheer en geheel in de stijl van het pretpark. Door hier te verblijven is jouw hele verblijf magisch!

Benieuwd naar mijn ervaringen? Je leest ze hieronder.

Overzicht reviews:

  • Vakantiepark Efteling Bosrijk
  • Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Fotobron: Efteling Bosrijk


A Bag Full of Maps cijfer:

Vakantiepark Efteling Bosrijk

Midden in een bosrijke omgeving vindt je vakantiepark Efteling Bosrijk. Je vindt hier luxe maar zeer sfeervolle vakantie huisjes. Deze liggen in de bossen, op het dorpsplein en zelfs aan het water.

Vakantiepark Efteling Bosrijk beschikt over een eigen restaurant waar je voor ontbijt, lunch en diner terecht kan. Ook is het mogelijk om heerlijke pizza’s te laten bezorgen, kan je aan het einde van de dag een drankje doen aan de bar of een plons nemen in het zwembad.

De huisjes van Bosrijk zijn ontzettend luxe en het is alsof je een écht sfeervol Anton Pieck huisjes binnen stapt. Het voelt alsof ze een oud dorpje in een bosrijke omgeving hebben gezet. Ik vond het heerlijk dat je hier na een dag in de drukte ook van de natuur kon genieten. Ik zou hier zo weer overnachten!

Wist je dat? Vakantiepark Efteling Bosrijk ligt op 10 á 15 minuten lopen van de ingang van de Efteling.Fotobron: Efteling Loonsche Land


A Bag Full of Maps cijfer:

Vakantiepark Efteling Loonsche Land

Tussen de bossen, heidevelden en duinen vindt je vakantiepark Efteling Loonsche Land.

In het eigen restaurant De Proeftuyn kan je terecht voor ontbijt, lunch en diner en staan seizoen gerechten op het menu. Tevens is het mogelijk om heerlijke pizza’s te laten bezorgen bij jouw vakantie woning. De bar en het buiten terras zijn dagelijks geopend voor een drankje en een borrelhapje. Op het terrein vindt je verschillende wandelroutes die je door de bossen, duinen en over de heide brengen.

Ten opzicht van de huisjes in Bosrijk vindt ik het erg jammer dat de huisjes van Loonsche Land zo basic zijn. Ik mis hier de échte Efteling sfeer. Ook op de rest van het terrein mis ik de sfeer van op vakantie zijn heel erg, erg zonde want dit park had net zo tof als Efteling Bosrijk kunnen zijn.

Wist je dat? Vakantiepark Loonsche Land ligt op 15 á 20 minuten lopen van de ingang van de Efteling.


Meer lezen over de Efteling? Bekijk de Nederland pagina vol informatie.

Deze blog is ontstaan uit eigen ervaring. In dit artikel wordt dan ook alleen een eigen persoonlijke mening en/of ervaring gedeeld.

Ik ben Mandy en 'A Bag Full of Maps' is mijn blog! Ik ben gek op reizen, fotograferen, concerten en festivals bezoeken, lekker eten, creatief zijn en schrijven over mooie plekjes. Lees hier meer over mij.

post a comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.