Icon paspoort

Inspiratie

Icon pin

Reisblogs

Icon routes

Routes

Icon over mij

Over mij

Top

Disclaimer

Heb je een website/blog met bezoekers dan krijg je al snel te maken met verschillende rechten over inhoud (tekst) en foto’s. Hieronder vindt je mijn disclaimer over copyright en reacties.

Copyright

Op ‘A Bag Full of Maps’ zijn alle teksten zelf geschreven, tenzij anders aangegeven. De standpunten en meningen, zijn de persoonlijke meningen van mij, Mandy, of mijn gastbloggers en staan los van eventuele officiële standpunten van bedrijven of organisaties die vermeld worden. Daarnaast probeer ik te verzekeren dat de informatie op deze website juist en up-to-date is. Echter is dit niet uit te sluiten en de lezer dient niet zonder meer uit te gaan van de juistheid van de informatie.

De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door mij gemaakt of is er toestemming gegeven door de eigenaar en/of is er betaald voor de foto. Niks mag daarom zonder toestemming worden gebruikt.

Indien je inhoud of foto’s wil laten verwijderen, graag contact opnemen met daarin specifiek om welke tekst of foto het gaat en geef mij de tijd om deze inhoud of foto te verwijderen en/of aan te passen voordat er eventuele stappen worden ondernomen.

Wil je toch iets gebruiken van de website? Neem dan eerst even contact op via het contact formulier.

 

Advertenties

Op zowel de pagina’s al in de blogpost zijn automatische Google advertenties zichtbaar. Klik je op één van deze advertenties dan ontvang ik een klein bedrag maar wordt jij niet in kosten belast.

De advertenties gaan geheel automatisch vanuit Google, waardoor de inhoud per bezoek(er) kan verschillen.

Reacties

Bezoekers van ‘A Bag Full of Maps’ hebben de mogelijkheid een reactie te geven bij geplaatste blogpost. Deze reacties vallen onder de verantwoordelijkheid van de bezoeker zelf. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatige, bedreigend, aanstootgevend, pornografische, godslasterlijk of enig ander materiaal dat aanleiding kan geven tot strafrechtelijke aansprakelijkheid naar of van deze website te verzenden en openbaar te maken. ‘A Bag Full of Maps’ behoudt zich het recht om reactie naar eigen inzicht te weigeren, in te korten of te verwijderen zonder opgaaf van redenen.

Fotogebruik

De foto’s op deze blog zijn, mits niet voorzien van andere bron, door mij gemaakt of is er toestemming gegeven door de eigenaar en/of is er betaald voor de foto. Niks mag daarom gekopieerd en gebruikt.

© November 2020 – A Bag Full of Maps